cerita kita

Just another WordPress.com weblog

cahaya November 29, 2009

Filed under: Uncategorized — ahmad asmar @ 12:01 pm

salam… uiii memang payah aku nak bawak masuk gambar ni ha, 2 hari jugak baru boleh, biasa la internet kampung, kejap-kejap OK, kejap-kejap KO. tp atlast.. boleh jugak. hari ni dah masuk hari ke tiga hari raya korban, aku rasa tak terlewat lagi aku nak ucapkan selamat hari raya untuk kawan-kawan yang melihat blog ni, even blog ni tak femes,heheheh. kadang-kadang datang ja hari raya aidiladha aku terfikir , boleh ke kita berkorban macam nabi-nabi dan para sahabat dulu , ada yang sanggup korbankan anak, harta, wang dinar (kat arab xde ringgit hehehe) dan macam-macam lagi la, kalau kita di tempat mereka, sanggup ke tak kita nak korbankan semua tu, even yang tu ja harta yang kita ada di dunia ni. nak derma untuk masjid pun kadang-kadang fikir 3 kali sesetengah orang tu, tp balasan untuk akirat tak de sapa yang taw. maybe, sebab tu la kot orang xpenah terfikir nak buat macam tu. aku ni pun bukan ferfect sangat, tapi taw la jugak sikit-sikit. bila la nak dapat cahaya petunjuk ni… hmmmm
ok la… ni ja kot untuk kali ni, kali ni jadi ustaz lak aku ha… entry depan xtaw la nak jadi apa plak. hahahaha . yezzzzaaaaa

Advertisements
 

faizal & emey November 19, 2009

Filed under: wedding — ahmad asmar @ 6:07 pm

fuhhhh!!!!! mmg sempoi la aneb. ni la perkataan last kuar dari mulut aku lepas aku shoot amei ngan pasangan dia bro faisal, mmg bes la, aku kasi 5 bintang kat pasangan nie, spoting abes. heehhee. pas tu, ucapan terima kasih yang tidak terhingga kepada hanif ramli, sbb dia busukkan nama aku kat mak dia. hahahahhaha. semua tu biasa la kan, susah senang nak cari duit.

nampak gayanya aku xboleh nak smbang panjang hari nie, mata pun dah bertongkatkan lidi, so, aku kena tido, esok aku nak kena gi melaka lak. aduusss.. ni juz aku nak kongsi ja pengalaman yang pendek aku shoot pasangan ni. k la… nitezzz.. yeeezzzaaaa…

 

langkahan seterusnya….. November 17, 2009

Filed under: Uncategorized — ahmad asmar @ 4:00 am

semua orang ada misi masing-masing, macam tu jugak la aku, tapi kan, kalaw tak ada passion benda apa yg kita buat semua kompom tak kan jadi punya. untuk semua member-member aku, aku nie sangat memerlukan sokongan daripada “korang” (aku taw pas ni msti aku kena peli sbb guna “korg”). hehehe. kalau nak bagi sokongan bab duit pun boleh gak… aku trima je.. hehehe. aku rasa tu ja kot untuk hari nie.

 

langkah pertama November 16, 2009

Filed under: Uncategorized — ahmad asmar @ 10:26 am

bismillahhirrahma nirrahim…

ni la kalimah pertama aku dengan blog nie. aku rasa dengan kalimah nie boleh bawak aku gi jauh lagi dan bukak mata aku dalam benda yang aku buat ni. srius aku cakap, sebelum nie aku tak pernah terfikir pun nak tulis-tulis ni, sebab ada cikgu aku penah cakap “asmar, hang ni memang xdak bakat nak menulis la”, tapi hari ni, aku nak try jugak… k la, ni untuk first entry aku.

 

Hello world!

Filed under: Uncategorized — ahmad asmar @ 9:37 am

Welcome to WordPress.com. This is your first post. Edit or delete it and start blogging!