cerita kita

Just another WordPress.com weblog

langkah pertama November 16, 2009

Filed under: Uncategorized — ahmad asmar @ 10:26 am

bismillahhirrahma nirrahim…

ni la kalimah pertama aku dengan blog nie. aku rasa dengan kalimah nie boleh bawak aku gi jauh lagi dan bukak mata aku dalam benda yang aku buat ni. srius aku cakap, sebelum nie aku tak pernah terfikir pun nak tulis-tulis ni, sebab ada cikgu aku penah cakap “asmar, hang ni memang xdak bakat nak menulis la”, tapi hari ni, aku nak try jugak… k la, ni untuk first entry aku.

Advertisements
 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s