cerita kita

Just another WordPress.com weblog

cahaya November 29, 2009

Filed under: Uncategorized — ahmad asmar @ 12:01 pm

salam… uiii memang payah aku nak bawak masuk gambar ni ha, 2 hari jugak baru boleh, biasa la internet kampung, kejap-kejap OK, kejap-kejap KO. tp atlast.. boleh jugak. hari ni dah masuk hari ke tiga hari raya korban, aku rasa tak terlewat lagi aku nak ucapkan selamat hari raya untuk kawan-kawan yang melihat blog ni, even blog ni tak femes,heheheh. kadang-kadang datang ja hari raya aidiladha aku terfikir , boleh ke kita berkorban macam nabi-nabi dan para sahabat dulu , ada yang sanggup korbankan anak, harta, wang dinar (kat arab xde ringgit hehehe) dan macam-macam lagi la, kalau kita di tempat mereka, sanggup ke tak kita nak korbankan semua tu, even yang tu ja harta yang kita ada di dunia ni. nak derma untuk masjid pun kadang-kadang fikir 3 kali sesetengah orang tu, tp balasan untuk akirat tak de sapa yang taw. maybe, sebab tu la kot orang xpenah terfikir nak buat macam tu. aku ni pun bukan ferfect sangat, tapi taw la jugak sikit-sikit. bila la nak dapat cahaya petunjuk ni… hmmmm
ok la… ni ja kot untuk kali ni, kali ni jadi ustaz lak aku ha… entry depan xtaw la nak jadi apa plak. hahahaha . yezzzzaaaaa

Advertisements
 

2 Responses to “cahaya”


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s