cerita kita

Just another WordPress.com weblog

ijai & linda April 13, 2010

Filed under: wedding — ahmad asmar @ 8:56 am

dalam post ni aku nak ucapkan selamat pengatin baru untuk pasangan bro ijai ngan sis linda ni. apa-apa pun diaorang ni memang best…. thumb up untuk dua orang pengantin ni.

 

teaser April 10, 2010

Filed under: wedding — ahmad asmar @ 10:26 am

salam, kali ni aku shoot dalam minggu yang agak busy la, mau tak nye, dah start praktikum dah. masing-masing busy la buat folio, buat RPH (rancangan pengajaran harian) tapi aku….. slumber ja gi shoot orang kawin. hehehhe.

minggu ni aku ada cite daripada sekolah, ada murid darjah 4 dah pandai nak bercinte-cinte dah… adoiiii geram pun ada bila dengar cite tu, yang tak tahannye, murid tu sendiri yang cerita. dia ingat aku nak cakap ” bercinta ni bagus, teruskan misi awak”. tetapi sangkaan dia silap sama sekali, menahah telinga dia aku ceramah. hahahaha padan muke. siap cakap keluar date lagi tu, dia ingat aku ni apa??? kawan dia nak cita macam ni?? kan2?? walaupun aku ni cikgu praktikum, tapi aku ni pegang title “CIKGU”, so hormatlah aku ni sebagai cikgu macam dia hormat cikgu lain. . apa la nak jadi dengan anak-anak muda sekarang ni…. hmmmmm…..

 

asmunir & irma April 1, 2010

Filed under: wedding — ahmad asmar @ 9:02 am

dalam banyak-banyak tangkap gambar, ni la shoot paling penat sekali, fuh…. (walaupun sebelum ni xla banyak sangat pun tangkap gambar kawin, hehhee) tp ilmu aku dapat pun banyak jugak. credit to amir sebab ni job dia. dia yang ajak aku gi shoot ni. yang sebenarnya bulan ni, aku kena praktikum kat sekolah kebangsaan bandar tun razak 2 , penat die tak yah cakap la kan, memang penat pun. baru la aku taw nak jadi cikgu bukan senang. dengan budak-budak dok menjerit, adoiiyai…. apa-apa pun kena la jugak kan. kalau pasal cikgu-cikgu memang bes la.. thumb up utk cikgu-cikgu sekolah kebangsaan BTR 2. k laaa… baaa