cerita kita

Just another WordPress.com weblog

asmunir & irma April 1, 2010

Filed under: wedding — ahmad asmar @ 9:02 am

dalam banyak-banyak tangkap gambar, ni la shoot paling penat sekali, fuh…. (walaupun sebelum ni xla banyak sangat pun tangkap gambar kawin, hehhee) tp ilmu aku dapat pun banyak jugak. credit to amir sebab ni job dia. dia yang ajak aku gi shoot ni. yang sebenarnya bulan ni, aku kena praktikum kat sekolah kebangsaan bandar tun razak 2 , penat die tak yah cakap la kan, memang penat pun. baru la aku taw nak jadi cikgu bukan senang. dengan budak-budak dok menjerit, adoiiyai…. apa-apa pun kena la jugak kan. kalau pasal cikgu-cikgu memang bes la.. thumb up utk cikgu-cikgu sekolah kebangsaan BTR 2. k laaa… baaa

Advertisements
 

One Response to “asmunir & irma”

  1. saNi Says:

    sweet je…kaLer sejuk je,…sedap mata memandang…


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s