cerita kita

Just another WordPress.com weblog

teaser April 10, 2010

Filed under: wedding — ahmad asmar @ 10:26 am

salam, kali ni aku shoot dalam minggu yang agak busy la, mau tak nye, dah start praktikum dah. masing-masing busy la buat folio, buat RPH (rancangan pengajaran harian) tapi aku….. slumber ja gi shoot orang kawin. hehehhe.

minggu ni aku ada cite daripada sekolah, ada murid darjah 4 dah pandai nak bercinte-cinte dah… adoiiii geram pun ada bila dengar cite tu, yang tak tahannye, murid tu sendiri yang cerita. dia ingat aku nak cakap ” bercinta ni bagus, teruskan misi awak”. tetapi sangkaan dia silap sama sekali, menahah telinga dia aku ceramah. hahahaha padan muke. siap cakap keluar date lagi tu, dia ingat aku ni apa??? kawan dia nak cita macam ni?? kan2?? walaupun aku ni cikgu praktikum, tapi aku ni pegang title “CIKGU”, so hormatlah aku ni sebagai cikgu macam dia hormat cikgu lain. . apa la nak jadi dengan anak-anak muda sekarang ni…. hmmmmm…..

Advertisements
 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s