cerita kita

Just another WordPress.com weblog

kesubukan kota…. May 23, 2010

Filed under: travel,Uncategorized — ahmad asmar @ 4:19 am

minggu ni minggu exam aku…. tapi kan, dah kawan-kawan ajak gi shoot, so temakan je la… ni ja gambar yang x seberapa dari aku..

Advertisements
 

selamat hari ibu…. May 9, 2010

Filed under: Uncategorized — ahmad asmar @ 1:10 pm

syurga di bawah tapak kaki beliau….. macam tu la nak digambarkan betapa pentingnya insan ini kepada aku. tiada beliau maka tiadalah aku, insan ini xpenah kenal jemu dalam nak membesarkan aku. pengorbanan yang dia bagi kat aku, aku rasa la kan.. mati idup balik pun xleh balas lagi.

bila ingat balik cita dulu-dulu, apa yang aku penah buat kat die.. memang terasa sebak kat hati ni. tapi tu semua cita dulu. zaman aku xleh nak PK lagi mana buruk, mana baik.. tapi… sekarang, baru la aku rasa, rotan yang dia penah sebat aku tu la mengajar aku sampai jadi manusia macam sekarang ni.insan yang dimaksudkan ialah orang yang melahirkan kita iaitu seorang yg dipanggil ibu…. salmah hussain…  selamat hari ibu……