cerita kita

Just another WordPress.com weblog

kenangan 5 raya August 21, 2010

Filed under: Uncategorized — ahmad asmar @ 2:59 pm

2 bulan lepas aku kena masuk praktikum kat sekolah kebangsaan bandar tun hussein onn, dugaan die… pergh…. mmg mencabar, bebudak sekarang ni bukan macam dulu dah. asyik nak menyaman je. tp ni la dugaan sebenar aku. ni la periuk nasi aku, so… nak tak nak, kena la jugak kan.

semalam ialah hari last aku dengan 5 raya, rupa-rupanya pejam celik pejam celik dah 2 bulan aku ngan bebudak nie. tapi secara overallnya, depa ni susah sikit nak kawal. tp last-last jinak jugak (lepas kena marah ngan aku) hihihih

kat kesempatan ni,aku nak ucapkan terima kasih kat warga sekolah kebangsaan bandar tun hussein onn 1 sebab bagi kerjasama yang tak berbelah bahagi kepada aku. sekian….

 

emy & amir August 2, 2010

Filed under: wedding — ahmad asmar @ 6:07 am

dah lama tak update gambar, sampai dah terlupa nak update macam mna, hihihi

biasa la, sekarang ni dah jadi cikgu praktikum, so..agak buzy la sikit, ni weding dekat subang, tahniah diucapakan kat pengantin