cerita kita

Just another WordPress.com weblog

emy & amir August 2, 2010

Filed under: wedding — ahmad asmar @ 6:07 am

dah lama tak update gambar, sampai dah terlupa nak update macam mna, hihihi

biasa la, sekarang ni dah jadi cikgu praktikum, so..agak buzy la sikit, ni weding dekat subang, tahniah diucapakan kat pengantin

 

full wani & hakim.. June 5, 2010

Filed under: wedding — ahmad asmar @ 4:19 pm

mula-mula sekali aku nak ucapkan selamat pengatin baru kat wani ngan hakim, diorg ni mmg sempoi even masing-masing tak nak bergambar mula-mula, tp.. last-last diaorang jugak yang nak lebih.. hihihi… enjoy da pic…

 

wani & hakim June 1, 2010

Filed under: wedding — ahmad asmar @ 5:10 pm

hari ni hari yg agak demm bagi aku, semua benda aku wat asyik tak kena ja… adoiiyai.. nak kata wat slah banyak, aku rasa macam tak ja.. mayb salah yang aku tak taw kot.

gambar atas ni xdak kena mengena ngan apa yg aku tulis pun, juz nak masukkan. nnti lepas ni baru nak masukkan semua¬† untuk majlis perkhawinan wani ngan hakim…

 

ijai & linda April 13, 2010

Filed under: wedding — ahmad asmar @ 8:56 am

dalam post ni aku nak ucapkan selamat pengatin baru untuk pasangan bro ijai ngan sis linda ni. apa-apa pun diaorang ni memang best…. thumb up untuk dua orang pengantin ni.

 

teaser April 10, 2010

Filed under: wedding — ahmad asmar @ 10:26 am

salam, kali ni aku shoot dalam minggu yang agak busy la, mau tak nye, dah start praktikum dah. masing-masing busy la buat folio, buat RPH (rancangan pengajaran harian) tapi aku….. slumber ja gi shoot orang kawin. hehehhe.

minggu ni aku ada cite daripada sekolah, ada murid darjah 4 dah pandai nak bercinte-cinte dah… adoiiii geram pun ada bila dengar cite tu, yang tak tahannye, murid tu sendiri yang cerita. dia ingat aku nak cakap ” bercinta ni bagus, teruskan misi awak”. tetapi sangkaan dia silap sama sekali, menahah telinga dia aku ceramah. hahahaha padan muke. siap cakap keluar date lagi tu, dia ingat aku ni apa??? kawan dia nak cita macam ni?? kan2?? walaupun aku ni cikgu praktikum, tapi aku ni pegang title “CIKGU”, so hormatlah aku ni sebagai cikgu macam dia hormat cikgu lain. . apa la nak jadi dengan anak-anak muda sekarang ni…. hmmmmm…..

 

asmunir & irma April 1, 2010

Filed under: wedding — ahmad asmar @ 9:02 am

dalam banyak-banyak tangkap gambar, ni la shoot paling penat sekali, fuh…. (walaupun sebelum ni xla banyak sangat pun tangkap gambar kawin, hehhee) tp ilmu aku dapat pun banyak jugak. credit to amir sebab ni job dia. dia yang ajak aku gi shoot ni. yang sebenarnya bulan ni, aku kena praktikum kat sekolah kebangsaan bandar tun razak 2 , penat die tak yah cakap la kan, memang penat pun. baru la aku taw nak jadi cikgu bukan senang. dengan budak-budak dok menjerit, adoiiyai…. apa-apa pun kena la jugak kan. kalau pasal cikgu-cikgu memang bes la.. thumb up utk cikgu-cikgu sekolah kebangsaan BTR 2. k laaa… baaa

 

new… March 23, 2010

Filed under: wedding — ahmad asmar @ 2:28 pm

pergh… dah lama aku xupload gambar.. dah berhabuk, giler dah blog . nak kena buang la semua sawang-sawang dalam blog ni. bukan apa… banyak sgt kerja 2,3 bulan nie. sebab tu xleh nak upload gambar tu. nak kena start balik upload dah ni